Bezdrôtová komunikácia pre načúvacie prístroje a kochleárne implantáty

Prekonávanie náročných posluchových

situácií v hluku a na väčšiu vzdialenosť

Moderná technológia načúvacích prístrojov umožňuje vo väčšine situácií príjemné počutie a porozumenie reči. Ak však telefonujete, sledujete televíziu alebo sa nachádzate v hlučnom prostredí, a súčasne sa snažíte udržať rozhovor s inou osobou, môže to byť pre vás veľmi frustrujúca skúsenosť.

A to je chvíľa pre doplnkové zariadenie – kompenzačnú pomôcku – k vašim načúvacím prístrojom, ktorá zaistí lepšiu zrozumiteľnosť reči v najnáročnejších posluchových situáciách.

 

 

Vhodne zvolená kompenzačná pomôcka vám umožní lepšie počuť v hluku alebo na väčšiu vzdialenosť, počas telefonovania, v triede alebo pri počúvaní televízie a multimediálnych zariadení. Alebo získať jednoduchý a diskrétny prístup k ovládaniu načúvacích prístrojov pomocou diaľkového ovládača.

Ak sa objaví potreba dodatočného zvýšenia výkonu načúvacích prístrojov, napr. pri komunikácii v hluku alebo na väčšiu vzdialenosť, ideálnym riešením je vzdialený mikrofón, ktorý bezdrôtovo prenáša hlas hovoriacej osoby priamo do načúvacieho prístroja užívateľa.

Phonak Roger pre lepší posluch v náročnom posluchovom prostredí

Zariadenia Roger spĺňajú požiadavky pre kompenzačnú pomôcku, na ktorú je možné žiadať finančný príspevok na príslušnom Úrade práce, sociálnych vecí a rodiny.

 

S kompenzačnými pomôckami pre sluchovo postihnutých od značky Phonak si môžete užívať slobodu bezdrôtového pripojenia. Zo širokej ponuky si vyberie každý! Ponuku mikrofónov a prijímačov Roger Phonak približujeme na stránkach rozdelených podľa typickej posluchovej situácie, v ktorých sú najčastejšie používané. Ich rozcestník nájdete nižšie:

 

 

Využite sprievodcu kompatibility zariadení Phonak Roger pre načúvacie prístroje a kochleárne implantáty

Kliknutím na obrázok prejdete na interaktívnu verziu.
(iba v anglickom jazyku)